MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 19. 12. 2013.

Nova gerontodomaćica na javnim radovima

Gospava Dabić i Dubravka SimendićGospava Dabić i Dubravka SimendićOd 11. prosinca 2013. pa do 10. lipnja sljedeće godine u "Oazi" će kao gerontodomaćica, a na bazi javnih radova, raditi Gospavu Dabić iz Branjinog Vrha. Ona će pružati pomoć u kući "Oazinim" korisnicima upravo iz Branjinog Vrha, a u sklopu trogodišnjeg programa "Pomoć starim i nemoćnim osobama Grada Belog Manastira". Do kraja godine to će činiti skupa s dosadašnjom gerontodomaćicom Dragicom Štalman, kojoj od Nove godine prestaje radni odnos, a potom će obilaske vršiti samostalno.

Nova gerontodomaćica upoznata je s radom "Oaze" i već je učestvovala u nekim akcijama, a jedna od sljedećih bit će dijeljenje paketića starim osobama povodom zimskih blagdana. Tako će se sigurno još više zbližiti sa starim osobama koje su joj povjerene.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok