MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 16. 01. 2023.

U tijeku je obrada anketnih upitnika

Prve analize pokazuju da srednjoškolci baš i ne volontirajuPrve analize pokazuju da srednjoškolci baš i ne volontirajuU sklopu projekta "Građanskim angažmanom do boljih volonterskih programa srednjih škola Baranje", koji "Oaza" provodi od 1.12.2022. godine, provodi se anketiranje u belomanastirskim srednjim školama na temu volonterstva. Za sada su anketne upitnike ispunili i predali Druga srednja škola Beli Manastir i Gimnazija Beli Manastir.

Nakon prikupljenih i unesenih podataka u statističke tablice, na prvi pogled se može doći do zaključka da djeca nisu i ne žele imati kontakt s volontiranjem. Da li je zbog toga što je to, kako je većina napisala, "neplaćeni rad" ili zbog nečeg drugog, to samo oni znaju. Obrada anketnih upitnika Prve srednje škole Beli Manastir slijedi nakon što ispunjene upitnike predaju te se nadamo da ćemo naići na više zainteresiranih i uključenih u volontiranje. 

 Nakon svih prikupljenih i unesenih anketnih upitnika u tablice, "Oazin" partner na projektu, Udruženje "Baranja", statistički će obraditi podatke, a rezultate ćemo transparentno objaviti.

***

"Oaza" provodi projekt "Građanskim angažmanom do boljih volonterskih programa srednjih škola Baranje" koji je prošao na Pozivu za prijavu malih projekata koji je raspisao Fond za aktivno građanstvo u Hrvatskoj (Active citizens fund Croatia; ACF HR). Partneri na projektu su Udruženje "Baranja" i Gimnazija Beli Manastir, a voditeljica projekta je Vesna Nedić.

Projekt će trajati od 1.12.2022. do 30.11.2023. godine. Njegova vrijednost je 14.886,67osiguranih kroz financijske podrške Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP grantova.

Tri organizacije provode Program Fonda za aktivno građanstvo u Hrvatskoj u razdoblju od 2020. do 2024. godine. Upravitelj Fonda je konzorcij u sastavu: Slagalica – Zaklada za razvoj lokalne zajednice iz Osijeka, SOLIDARNA – Zaklada za ljudska prava i solidarnost iz Zagreba, Udruga za razvoj civilnog društva SMART iz Rijeke i CNVOS – Centar za informiranje, suradnju i razvoj nevladinih organizacija iz Ljubljane.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok