MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 14. 12. 2022.

Stigli prvi popunjeni anketni upitnici

Učenici prvih razreda Gimnazije Beli Manastir...Učenici prvih razreda Gimnazije Beli Manastir...Kao što smo vas u jednom od prethodnih članaka upoznali, "Oazine" aktivistice su, u sklopu novog projekta "Građanskim angažmanom do boljih volonterskih programa srednjih škola Baranje", koji "Oaza" provodi od 1.12.2022. godine, radno posjetile Gimnaziju Beli Manastir kako bi uručile anketne upitnike za učenike prvih razreda na temu volontiranja.

 Iako su svi sudionici, odnosno sve tri belomanastirske srednje škole bile zamoljene da anketiranje obave u što kraćem roku, "Oazu" je pozitivno iznenadila brzina i ekspeditivnost Gimnazije Beli Manastir, odnosno pedagoginje Nine Savić koja je popunjene anketne upitnike već predala "Oazinoj" aktivistici Ani Jeličić.

Popunjeni anketni upitnici, kao što smo i rekli, dostavljaju se Udruženju "Baranja", jednom od partnera na projektu, na daljnju statističku obradu, a rezultati će biti objavljeni na "Oazinoj" stranici.

***

...anketu su već popunili...anketu su već popunili"Oaza" provodi projekt "Građanskim angažmanom do boljih volonterskih programa srednjih škola Baranje" koji je prošao na Pozivu za prijavu malih projekata koji je raspisao Fond za aktivno građanstvo u Hrvatskoj (Active citizents fund Croatia; ACF HR). Partneri na projektu su Udruženje "Baranja" i Gimnazija Beli Manastir, a voditeljica projekta je Vesna Nedić.

Projekt će trajati od 1.12.2022. do 30.11.2023. godine. Njegova vrijednost je 14.886,67osiguranih kroz financijske podrške Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP grantova.

Tri organizacije provode Program Fonda za aktivno građanstvo u Hrvatskoj u razdoblju od 2020. do 2024. godine. Upravitelj Fonda je konzorcij u sastavu: Slagalica – Zaklada za razvoj lokalne zajednice iz Osijeka, SOLIDARNA – Zaklada za ljudska prava i solidarnost iz Zagreba, Udruga za razvoj civilnog društva SMART iz Rijeke i CNVOS – Centar za informiranje, suradnju i razvoj nevladinih organizacija iz Ljubljane.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok