MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 09. 01. 2023.

Popunjeni anketni upitnici u Drugoj srednjoj školi

Anketni upitnici pokupljeni su i u Drugoj srednjoj školi...Anketni upitnici pokupljeni su i u Drugoj srednjoj školi...U sklopu novog projekta "Građanskim angažmanom do boljih volonterskih programa srednjih škola Baranje", koji "Oaza" provodi od 1.12.2022. godine, provodi se anketiranje u belomanastirskim srednjim školama na temu volonterstva.

Voditeljica "Oazinog" volonterskog centra Ana Jeličić već je pokupila popunjene anketne upitnike u Gimnaziji Beli Manastir, a sad ih je pokupila i u Drugoj srednjoj školi Beli Manastir. Anketni upitnici sada idu na obradu.

Putem njih želi se doći do odgovora na pitanja poput: što je volontiranje; zašto netko volontira; jesu li ispitanici volonteri; ako jesu, gdje volontiraju; ako nisu, žele li postati; poznaju li nekoga tko volontira… Unos odgovora na sva pitanja izvršit će zaposlenica Dragana Brnjevarac, dok će voditeljica projekta Vesna Nedić pratiti svaki korak.

...i sad idu na obradu...i sad idu na obraduNakon prikupljenih svih popunjenih anketnih upitnika "Oazin" partner na projektu, Udruženje "Baranja", statistički će obraditi podatke, a rezultati će se, kao i do sada, transparentno objaviti.

***

"Oaza" provodi projekt "Građanskim angažmanom do boljih volonterskih programa srednjih škola Baranje" koji je prošao na Pozivu za prijavu malih projekata koji je raspisao Fond za aktivno građanstvo u Hrvatskoj (Active citizens fund Croatia; ACF HR). Partneri na projektu su Udruženje "Baranja" i Gimnazija Beli Manastir, a voditeljica projekta je Vesna Nedić.

Projekt će trajati od 1.12.2022. do 30.11.2023. godine. Njegova vrijednost je 14.886,67osiguranih kroz financijske podrške Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP grantova.

Tri organizacije provode Program Fonda za aktivno građanstvo u Hrvatskoj u razdoblju od 2020. do 2024. godine. Upravitelj Fonda je konzorcij u sastavu: Slagalica – Zaklada za razvoj lokalne zajednice iz Osijeka, SOLIDARNA – Zaklada za ljudska prava i solidarnost iz Zagreba, Udruga za razvoj civilnog društva SMART iz Rijeke i CNVOS – Centar za informiranje, suradnju i razvoj nevladinih organizacija iz Ljubljane.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok