MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 05. 01. 2023.

Priprema popratnih dokumenata za projekt ACF-a

Vesna Nedić 'u papirima'Vesna Nedić 'u papirima'Kako to obično biva na početku provedbe nekog programa ili projekta, potrebno je pripremiti dosta popratne dokumentacije. Potpisne liste, popis sudionika aktivnosti, tablice praćenja projekta, tablice linkova objavljenih članak u raznim medijima, kao i na "Oazinim web-stranicama (www.oaza-bm.hr i http://oaza-bm.hr/oazin-volonterski-centar/ ), tablice praćenja financija projekta… te svih onih ostalih dokumenata koje zahtijevaju razni donatori, a i sami provoditelji aktivnosti.

Tako da je Vesna Nedić, voditeljica novog "Oazinog" projekta "Građanskim angažmanom do boljih volonterskih programa srednjih škola Baranje", krajem 12. mjeseca prošle i početkom nove godine pripremala većinu dokumenata koji se mogu pripremiti već na početku same provedbe aktivnosti.

***

"Oaza" provodi projekt "Građanskim angažmanom do boljih volonterskih programa srednjih škola Baranje" koji je prošao na Pozivu za prijavu malih projekata koji je raspisao Fond za aktivno građanstvo u Hrvatskoj (Active citizens fund Croatia; ACF HR). Partneri na projektu su Udruženje "Baranja" i Gimnazija Beli Manastir, a voditeljica projekta je Vesna Nedić.

Projekt će trajati od 1.12.2022. do 30.11.2023. godine. Njegova vrijednost je 14.886,67osiguranih kroz financijske podrške Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP grantova.

Tri organizacije provode Program Fonda za aktivno građanstvo u Hrvatskoj u razdoblju od 2020. do 2024. godine. Upravitelj Fonda je konzorcij u sastavu: Slagalica – Zaklada za razvoj lokalne zajednice iz Osijeka, SOLIDARNA – Zaklada za ljudska prava i solidarnost iz Zagreba, Udruga za razvoj civilnog društva SMART iz Rijeke i CNVOS – Centar za informiranje, suradnju i razvoj nevladinih organizacija iz Ljubljane.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok