MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 08. 02. 2021.

Web-stranica "Oazinog" volonterskog centra (OVC)

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

(Poveznica na web-stranicu OVC-a: ovdje)

Jedna od aktivnosti programa "Volontiraj i ti" je i kreiranje, pokretanje i vođenje web-stranice "Oazinog" volonterskog centra (OVC). O tom programu, financiranom od Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, opširnije se može pročitati u ovom članku, u kome je opisano i kako je ta web-stranica kreirana.

Na toj web-stranici, u rubrici "Novosti", objavljivat će se članci vezani za rad "Oazinog" volonterskog centra i za aktivnosti programa "Volontiraj i ti", kao i općenito članci o volonterstvu. U rubrikama "Informacije" i "Dokumenti" nalazit će se različiti dokumenti vezani za volontiranje, a u rubrici "Vremeplov" popis svih članaka o volontiranju s "Oazine" web-stranice (ovdje), na kojoj su prethodnih godina bilježene aktivnosti "Oazinog" volonterskog centra.

U desnom stupcu web-stranice OVC-a, uz popis regionalnih i lokalnih volonterskih centara u Hrvatskoj, nalaze se i poveznice na prijavnice za volontere, odnosno tražitelje volontera te informacije o ponudi i potražnji volontera.

Pročitano 147 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok