MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 28. 01. 2021.

"Volontiraj i ti": Sastanak programskog tima

Katarina Gaćina, Vesna Nedić, Ana Jeličić, Sandra KušenićKatarina Gaćina, Vesna Nedić, Ana Jeličić, Sandra KušenićU četvrtak, 28. I. 2021. godine, s početkom u 10 sati, održan je online-sastanak programskog tima programa "Volontiraj i ti". Na sastanku su bile Sandra Kušenić, Vesna Nedić, Ana Jeličić i Katarina Gaćina.

Voditeljica programa Vesna Nedić izložila je akcijski plan toga programa, u kome su zacrtane sve aktivnosti koje će se provoditi, vremenski period njihovih odvijanja, resursi koji su potrebni za provedbu, kao i osobe koje su zadužene za njihovo odvijanje.

Također je izvijestila prisutne da je kreirana web-stranica "Oazinog" volonterskog centra: http://oaza-bm.hr/oazin-volonterski-centar/, što je i jedna od aktivnosti koje je zadao donator Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. Web-stranicu su kreirali Neno Radić, nekadašnji "Oazin" zaposlenik iz Višnjevca, danas vlasnik tvrtke NR Design, obrt za dizajnerske djelatnosti (www.nr-design.hr), i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić, koja je osmislila kako će ona izgledati, što će na njoj biti i što će sve ona pratiti.

Partneri na programu su: Općina Jagodnjak, Općina Popovac, Centar za socijalnu skrb Beli Manastir i Osnovna škola "Dr. Franjo Tuđman" Beli Manastir.

Pročitano 114 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok