MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 06. 02. 2021.

Spremanje "Oazinih" prostorija

Jedan 'samoslik' pa nastavljamo s radomJedan 'samoslik' pa nastavljamo s radomKako su "Oazine" prostorije posljednjih mjeseci, zbog rada od kuće iz poznatih razloga vezanih za epidemiju COVID-19, često bile zatvorene i skupljale prašinu, bio je red da se obavi veliko spremanje. Zato su u subotu, 6. II. 2021. godine, Sandra, Katarina i Ana, bez Vesne koja je zbog rođendana bila pošteđena, zasukale rukave i krenule u akciju uređenja svog radnog prostora.

Sve treba temeljito očistitiSve treba temeljito očistitiPrebrisale su  i dezinficirale sve ormare, police, radne  površine i podove. Sklonile suvišne stvari, složile ormare i, gle, odjednom viška prostora, prosto da ne povjeruješ. Tako da se sada, u sređenom prostoru, s voljom i elanom, može krenuti s daljim radom i provedbom novih projekata. Još kad bi Stožer civilne zaštite RH popustio epidemiološke mjere, pa kad bi nam se i korisnici vratili, gdje bi nam bio kraj!

Pročitano 188 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok