MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 23. 02. 2023.

Sastanak u vezi održavanja "Oazinih" web-stranica

Vesna Nedić i Neno Radić na radnom doručkuVesna Nedić i Neno Radić na radnom doručkuU četvrtak, 23.2.2023. godine, s početkom u 10 sati, u Osijeku, "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić održala je sastanak s Nenom Radićem u vezi održavanja "Oazine" web-stranice, kao i web-stranice "Oazinog" volonterskog centra.

Bio je to radni doručak na kome je bilo riječi o arhiviranju članaka postavljenih na web-stranice, o pravljenju backup-a svih podataka na obje stranice, o povećanju broja posjetitelja na pojedine članke i o poboljšanju nekih tehničkih stvari na stranici OVC-a.

Kao i uvijek kad se sretnu, razgovaralo se i o radu "Oaze", o aktivnostima, projektima i programima koji se provode, o "Oazinim" korisnicima i aktivistima. Razlog tome je što je Neno bio dugogodišnji zaposlenik "Oaze" pa se imalo o čemu razgovarati.

Održavanje web-stranice financirano je iz institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok