MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 15. 06. 2020.

Predaja promidžbenog materijala (2)

Potpis svjedoči da je materijal predanPotpis svjedoči da je materijal predanU ponedjeljak, 15. VI. 2020. godine, oko 9 sati, koordinatorica na projektu "Nova znanja – nove prilike" za Osječko-baranjsku županiju Vesna Nedić predala je u Belišću promidžbeni materijal Dijani Galošević, polaznici osposobljavanja za voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU. Toj polaznici predan je isti promidžbeni materijal kao i Katarini Gaćina iz Belog Manastira, o kojoj smo pisali OVDJE.

Osim promidžbenog materijala, polaznica je dobila i uputstvo za izvještavanje o toku osposobljavanja. Bit će dovoljno da jednom u deset dana pošalje koju fotografiju i kratak zapis o svom sudjelovanju.

* * *

Da podsjetimo još jedanput, projekt "Nova znanja – nove prilike" provodi Udruga žena Vukovar u partnerstvu s Mirovnom grupom Oaza Beli Manastir, Centrom za podršku i razvoj civilnog društva Delfin iz Pakraca i udrugom "S.O.S – savjetovanje, osnaživanje, suradnja" iz Virovitice.

Projekt "Nova znanja – nove prilike" odobren je iz poziva "Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina" UP.02.1.1.06., a financira se sredstvima Europske Unije u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.–2020. iz sredstava Europskog socijalnog fonda u stopostotnom iznosu.

U parku kod Gradske uprave Grada Belišća: Dijana Galošević i Vesna NedićU parku kod Gradske uprave Grada Belišća: Dijana Galošević i Vesna Nedić

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok