MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 12. 06. 2020.

Predaja promidžbenog materijala (1)

Koordinatorica Vesna Nedić i polaznica Katarina GaćinaKoordinatorica Vesna Nedić i polaznica Katarina GaćinaKako smo i pisali OVDJE, za potrebe projekta "Nova znanja – nove prilike" osmišljen je i napravljen promidžbeni materijal, koji je namijenjen polaznicima koji će pohađati osposobljavanje za voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU.

Promidžbeni materijalPromidžbeni materijalZbog pandemije izazvane koronavirusom projektni tim je odlučio je da će se osposobljavanje provesti online za sve polaznike koji su izabrani testiranjem. Projektom je bio predviđen sastanak na početku osposobljavanja, na kome bi im bili uručeni spomenuti promidžbeni materijali. Kako će osposobljavanje biti online, takav se sastanak nije mogao održati pa je koordinatorica na projektu za Osječko-baranjsku županiju Vesna Nedić telefonski kontaktirala polaznike i s njima dogovorila kada će im, gdje i kako predati promidžbene materijale.

Prva predaja organizirana je u "Oazom" dnevnom boravku u petak, 11. VI. 2020. godine, za polaznicu Katarinu Gaćina iz Belog Manastira. Ona je dobila sljedeće:

  • letak iz kojeg se vide cilj, planirani rezultati, aktivnosti, razdoblje provedbe, ukupna vrijednost, kao i kratak opis čitavog projekta
  • USB-stik napravljene većim dijelom od drveta
  • ekoolovku
  • platnenu torbu
  • rokovnik "Ekoteka"

Osim promidžbenog materijala, polaznica je dobila i uputstvo za izvještavanje o toku osposobljavanja. Bit će dovoljno da jednom u deset dana pošalje koju fotografiju i kratak zapis o svom sudjelovanju.

* * *

Da podsjetimo, projekt "Nova znanja – nove prilike" provodi Udruga žena Vukovar u partnerstvu s Mirovnom grupom Oaza Beli Manastir, Centrom za podršku i razvoj civilnog društva Delfin iz Pakraca i udrugom "S.O.S – savjetovanje, osnaživanje, suradnja" iz Virovitice.

Projekt "Nova znanja – nove prilike" odobren je iz poziva "Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina" UP.02.1.1.06., a financira se sredstvima Europske Unije u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.–2020. iz sredstava Europskog socijalnog fonda u stopostotnom iznosu.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok