MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 01. 12. 2018.

"Oazine" dnevne aktivnosti (Jelena; XI/2018)

Društvena igra 'slovo na slovo'Društvena igra 'slovo na slovo'U "Oazinom" dnevnom boravku održane su tokom 11. mjeseca 2018. godine i u organizaciji Jelene Opačić-Matijević četiri dnevne aktivnosti u okviru projekta "Dostojanstveno starenje III", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Te aktivnosti namijenjene su osobama starije životne dobi.

7. XI. 2018. (srijeda) – Na druženju je bilo pet osoba i aktivistica Jelena. Dok se ekipa za igru nije okupila, Jadranka i Mira su bojale šablone za torbe. A čim se ekipa okupila, krenulo se s igrom pamćenja memori, s ciljem da se vidi kakvo pamćenje imaju igračice. Bilo je veselo i opušteno. Svaka greška pri izvlačenju kartica dobivala je komentar, a komentar je izazivao smijeh.

Bojanje šablona za torbeBojanje šablona za torbeMarija Marić iz GrabovcaMarija Marić iz GrabovcaDnevne aktivnosti u 'Oazinom' dnevnom boravkuDnevne aktivnosti u 'Oazinom' dnevnom boravku14. XI. 2018. (srijeda) – Na druženju su bile tri korisnice i aktivistica Jelena. U "Oazu" je došla gospođa Marija Marić koja živi u inozemstvu. Ona je nekada išla na "Oazine" radionice koje su se održavale u Grabovcu, a otada redovito prati "Oazin" rad preko web-stranice i Fejsa. Oduševljena je "Oazinim" radom i izjavila je da će posjećivati "Oazu" kad god dođe u Hrvatsku na odmor. Na druženju se pričalo o prednostima i manama života u Hrvatskoj i u inozemstvu.

21. XI. 2018. (srijeda) – Na druženju su bile dvije osobe i aktivistica Jelena. Dan je ružan, kišni i za – spavanje. Razgovaralo se o radu udruga i na koji način one pomažu građanima i starijim osobama.

23. XI. 2018. (petak) – Na druženju je bilo pet osoba i aktivistica Jelena. Ovaj put igralo se slovo na slovo. Trebalo je od dobivenih slova sastaviti što dužu, ali smislenu riječ. Novih kovanica i izmišljenica bilo je puno. Na kraju je pobijedila Katica. Imala je najdužu riječ od devet slova i njoj je ostalo najmanje neiskorištenih slova.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok