MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 06. 08. 2020.

"Oazine" dnevne aktivnosti četvrtkom (6. VIII. 2020)

Igra traži koncentraciju i logičko razmišljanjeIgra traži koncentraciju i logičko razmišljanjeU četvrtak, 6. VIII. 2020. godine, u "Oazinom" dnevnom boravku nastavljeno je druženje uz društvenu igru "Rummy", koje se odvija u sklopu dnevnih aktivnosti četvrtkom. Okupila se ekipa u sastavu (na slici): Margita (Greta), Klara i Mara. Ovaj put "Oazina" dežurna aktivistica bila je Vesna. Druženje se odvijalo, kao i do sada, uz preporučene mjere predostrožnosti.

Kako je ovaj put izostala Dubravka, a nakon obavljenog posla vezano za "Oazine" aktivnosti, društvenoj igri pridružila se i Vesna. Igra "Rummy", inače, slična je kartaškoj igri "remi" pa Vesni nije trebalo puno vremena da se snađe te je vrlo brzo ravnopravno sudjelovala u razmještanju brojeva prema pravilima te igre.'Rummy' je sličan kartaškoj igri 'remi''Rummy' je sličan kartaškoj igri 'remi'

Pročitano 49 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok