MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 17. 09. 2020.

"Oazine" dnevne aktivnosti četvrtkom (17. IX. 2020)

Mara, Ana i GretaMara, Ana i GretaDana 17. IX. 2020. godine, u "Oazinom" dnevnom boravku, održane su još jedne "Oazine" dnevne aktivnosti četvrtkom, kojima su i ovog puta prisustvovale dvije članice stalne ekipe: Mara i Greta, dok su druge dvije članice bile spriječene, tako da im se odmah pridružila dežurna volonterka Ana. Igra je, kao i uvijek, bila zanimljiva i do kraja napeta, tako da je i vrijeme provedeno uz "Rummy" brzo proteklo.

Naravno, ne bi bilo zanimljivo da uz druženje ne ide i prijateljsko ćaskanje, prebiranje po dnevnim događanjima, kao i poneka šala ili neka dogodovština iz stvarnog života. Korisnice "Oazinih" dnevnih aktivnosti četvrtkom s nestrpljenjem očekuju sljedeći susret, koji gotovo terapeutski djeluju na njih, pa stoga pozdrav do sljedećeg susreta.

Pročitano 151 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok