MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 20. 08. 2020.

"Oazine" dnevne aktivnosti četvrtkom (20. VIII. 2020)

20200820 Dnevne aktivnosti RummyPrave majstorice za 'Rummy'20200820 Dnevne aktivnosti RummyPrave majstorice za 'Rummy'U četvrtak poslijepodne, 20. VIII. 2020. godine, u "Oazinom" dnevnom boravku održane su dnevne aktivnosti četvrtkom. Kao i prethodni put, druženju su prisustvovale (na slici) Klara, Mara i Margita (Greta). Druženje je, kao i svaki put dosad, proteklo ugodno. Naravno, igrala se igra "Rummy", u kojoj su sve one prave majstorice.

Pred kraj druženja, u igri im se pridružila "Oazina" dežurna aktivistica Sandra pa više nije bilo upitno tko će biti zadnji. Kako i u svakoj igri, nije sve u iskustvu, ima nešto i u sreći kakve brojeve tko dobije. Glavno je da nema ljutnje i da igra svaki put prođe u veselju i zabavi, što je i cilj tog druženja.

Pročitano 103 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok