MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 13. 08. 2020.

"Oazine" dnevne aktivnosti četvrtkom (13. VIII. 2020)

Sakog četvrtka - 'Rummy'Sakog četvrtka - 'Rummy'U četvrtak, 13. VIII. 2020. godine, u "Oazinom" dnevnom boravku, održane su još jedne dnevne aktivnosti četvrtkom, kojima su prisustvovale tri članice standardne ekipe: Klara, Mara i Margita (Greta). Kako ih je za stolom bilo tek tri, a kažu da je društvena igra "Rummy" koju one rado igraju zanimljivija u četvero, priključila im se i dežurna "Oazina" volonterka Ana.

Tako je ekipa u "punom" sastavu, uz distancu i sve mjere sigurnosti, provela dva ugodna sata, u kojima su se korisnice takmičarskog duha trudile postići što bolje rezultate, odnosno što više pobjeda. Nećemo reći koja je imala najviše sreće, već samo da su sve bile jednako zadovoljne igrom, a još više druženjem koje im puno znači. A ako je i u ugodnom okruženju, uz sok i kavu, nema ljepšeg!

Pročitano 149 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok