MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 27. 08. 2020.

"Oazine" dnevne aktivnosti četvrtkom (27. VIII. 2020)

Druženje uz društvenu igru 'Rummy'Druženje uz društvenu igru 'Rummy'U četvrtak poslijepodne, 27. VIII. 2020. godine, u "Oazinom" dnevnom boravku nastavljeno je druženje uz društvenu igru "Rummy", koje se odvija u sklopu dnevnih aktivnosti četvrtkom. Okupila se standardna ekipa u sastavu (na prvoj slici): Mara, Margita (Greta) i Klara. Ovaj put dežurna je bila "Oazina" aktivistica Vesna. Druženje se odvijalo, kao i do sada, uz preporučene mjere predostrožnosti.

Klara, Mara i GretaKlara, Mara i GretaSlaganje brojeva slično slaganju karata u remijuSlaganje brojeva slično slaganju karata u remijuVesna je prvo u "Oazinom" uredu obavljala poslove vezane za "Oazine aktivnosti, a nakon izvjesnog vremena, kad je završila svoj posao, rado se priključila ekipi na igranju. A mjesta je bilo jer je i ovaj put izostala Dubravka, koja čini standardni dio ekipe.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok