MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 08. 10. 2020.

"Oazine" dnevne aktivnosti četvrtkom (8. X. 2020)

Druženje uz zanimljivu društvenu igruDruženje uz zanimljivu društvenu igru(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Dana 8. X. 2020. godine, s početkom u 15:30 sati, održane su još jedne "Oazine" redovne dnevne aktivnosti četvrtkom, kojima su prisustvovale tri korisnice, sve tri umirovljenice: Mara, Greta i Klara. I dok su njih tri u "Oazinom" dnevnom boravku, u prisustvu dežurne volonterke Ane, također umirovljenice (na slici desno u crnom), igrale svoju uobičajenu igru "Rummikub" (koju smo dosad nazivali "Rummy"), u "Oazinom" uredu zaposlenice Vesna i Sandra vrijedno su spremale i dezinficirale svoj radni prostor.

Bila je to, da se šaljivo izrazimo, "slika" naše svakodnevice: dok jedni radne, drugi se zabavljaju. I tako je završilo druženje četvrtkom, uz igru, maske, Gretine slance, kavu i neizostavnu priču. Sretno svima do sljedećeg druženja.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok