MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 10. 10. 2016.

Likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom (IX/2016)

Privjesci u obliku lutkePrivjesci u obliku lutkeU devetom mjesecu 2016. godine, kroz projekt "Dostojanstveno starenje" Ministarstva socijalne politike i mladih, održane su četiri likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom od 18 do 20 sati, koje vodi Jelena Opačić-Matijević. Na radionicama je bilo 8-12 korisnica, koje su izrađivale privjeske za ključeve u obliku lutkica.

Lutka od krpa, kosa od vune...Lutka od krpa, kosa od vune...Prvo su od krpica izrađivale lutkice, potom od vune njihovu kosu, a na kraju su dodavale dio za privjesak. To im je bilo nešto novo, čega su se latile u sklopu priprema za izložbu u Bolmanu. Za svaku izložbu, naime, izrađuje se neki novi proizvod da "Oazin" štand ne bi uvijek bio isti i da bi se posjetiocima štanda priredilo neko iznenađenje. Ovaj put to su bili privjesci u obliku lutkica.

... plus dio za privjesak i stvar je - gotova... plus dio za privjesak i stvar je - gotovaA oni su bili pun pogodak, što se vidjelo po korisnicama. Obično korisnice prvo izrađuju predmete za sebe, a onda za izložbe. Kako su sve korisnice promijenile svoje privjeske i počele koristiti nove s lutkicom, zaključujemo da je voditeljica "pogodila" pravu ideju.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok