MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 17. 10. 2023.

(Re)kreativna radionica

Prvo malo rekreacije...Prvo malo rekreacije...U utorak, 17.10.2023. godine, s početkom u 17 sati, u prostorijama Društvenog centra  održana je zajednička (re)kreativna radionica Udruge žena oboljelih od karcinoma jajnika "JA KA" Osijek i Mirovne grupe Oaza.

Ove dvije udruge uspješno surađuju već duže vrijeme pa su tako i ovoga puta zajedno organizirale jednu zanimljivu radionicu.

Korisnice su od predsjednice Udruge "JA KA" Veselinke Kastratović mogle saznati nešto novo na temu motoričkih vježbi i vježbi istezanja namijenjenih poboljšanju funkcionalnosti zglobova kod starijih osoba, dok su u drugom dijelu radionice, a Anom Jeličić, voditeljicom "Oazinih" likovno-kreativnih radionica, izradile svijećnjake ukrašene suhim lišćem, prikladnim za ovo jesenje godišnje doba.

Radionica, kojoj su prisustvovale Jadranka, Mirjana, Jelisavka, Klara, Anica, Sanja i Duško, protekla je brzo i nastavljena je u istoj ugodnoj atmosferi u neformalnom druženju uz posluženje i priču.

Likovno-kreativne radionice financira Grad Beli Manastiru u sklopu projekta "Oaza u 2023.".

...a onda malo kreacije...a onda malo kreacijeSvijećnjaci ukrašeni suhim lišćemSvijećnjaci ukrašeni suhim lišćem

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok