MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 26. 03. 2024.

Likovno-kreativne radionice u ožujku

Uskrsni radovi spremni za sajamUskrsni radovi spremni za sajamU mjesecu ožujku "Oaza" je u svojim prostorijama održala četiri likovno-kreativne radionice za žene.

Radionicama, koje se održavaju utorkom od 17 do 19 sati, u ožujku su, pored voditeljice Ane, prisustvovale sljedeće korisnice:

  • 5.3.Klara, Vida, Anica, Olivera, Mirjana, Jadranka, Veselinka, Duško
  • 12.3.Jadranka, Klara, Jelisavka, Anica, Mirjana
  • 19.3.Jadranka, Anica, Jelisavka, Mirjana, Klara, Mara
  • 26.3.Jadranka, Mirjana, Jelisavka, Klara, Mara

koje su s puno volje i razigrane mašte izrađivale vesele suvenire za Uskrs i sajam na Uskrsnom korzu.

Kao što se iz navedenoga može zaključiti, teme su bile uskrsne, odnosno ukrašavala su se stiroporna jaja, vjenčići, kartonske kutijice te pluteni podmetači koji su se ukrašavali posebnom tehnikom – salvet-tehnikom.

Teme radionica su razveseljavale korisnice koje su se trudile da maštom i šarenilom učine radove što privlačnijim budućim kupcima. Čini se da su u tome i uspjele jer je na sajmu interes za radove bio velik, korisnicama su se ispunila očekivanja, imale su dobru zabavu, druženje i na kraju promociju i malu zaradu od donacija na sajmu.

Korisnicama se svidjela uskrsna tema radionicaKorisnicama se svidjela uskrsna tema radionicaUkrašavanje salvet-tehnikomUkrašavanje salvet-tehnikom

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok