MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 31. 10. 2023.

Likovno-kreativne radionice u listopadu

Likovno-kreativne radionice vrlo su popularne među ženamaLikovno-kreativne radionice vrlo su popularne među ženamaU proteklom mjesecu listopadu ove 2023. godine "Oaza" je i dalje održavala likovno- kreativne radionice utorkom i to već po jesensko-zimskom vremenu od 17 do 19 sati.

Tijekom listopada zaposlenice Ana i Dragana održale su četiri radionice u prisustvu ukupno  25 korisnica. Radionicama su po sljedećem redu prisustvovale:

  • 3.10.Jadranka, Mirjana, Jelisavka, Klara, Mara
  • 17.10.Mirjana, Klara, Anica, Jelisavka, Sanja, Jadranka, Duško, Veselinka
  • 24.10.Savica, Klara, Mara, Mirjana, Anica, Stela, Sneža
  • 31.10.Jadranka, Savica, Mara, Klara, Stela

Teme radionica su bile različite i prikladne godišnjem dobu. Skupljalo se i sušilo lišće za izradu svijećnjaka te kestenje za oslikavanje, ali su se i oslikavale kuhače za nadolazeći sajam povodom nadolazećeg Dana Grada Belog Manastira.

Budući da je zadnja radionica u mjesecu padala na Noć vještica, korisnice je iznenadila posjeta jedne bake i njene slatke unučice Arie obučene u maštoviti kostim koja je svojom pojavom i pjesmicama uljepšala i podigla raspoloženje korisnica, koje su već i inače bile u "elementu" sa svojim pričama i šalama.

Likovno-kreativne radionice financira Grade Beli Manastir u sklopu projekta "Oaza u 2023.".

Oslikani kesteni i kuhače, a u pozadini jesenski svijećnjakOslikani kesteni i kuhače, a u pozadini jesenski svijećnjakNa Noć vještica bilo je i maskiranihNa Noć vještica bilo je i maskiranih

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok