MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 30. 01. 2024.

Likovno-kreativne radionice u siječnju

Likovno-krrativne radionice održavaju se utorkomLikovno-krrativne radionice održavaju se utorkomU prvom mjesecu 2024. godine "Oaza" je nastavila sa svojim redovnim aktivnostima pa su tako, i pored raznih blagdana i praznika, utorkom, od 17 do 19 sati po zimskom vremenu, održane tri likovno-kreativne radionice za žene.

Na ove tri radionice su se, pored voditeljice Ane, odazvale sljedeće korisnice:

  • 16.1.Klara, Mara, Mirjana, Sanja
  • 23.1.Klara, Mara, Mirjana, Rožika
  • 30.1.Klara, Savica, Mirjana, Mara

koje su, zajedno s voditeljicom, odlučile prvo završiti nedovršene radove protekle godine, a to su bile slike drveta u cvatu, rađene qulling-tehnikom, odnosno posebnom tehnikom namotavanja i savijanja uskih trakica raznobojnog papira.

Naravno, kao i uvijek, uz kreativni rad je išlo i druženje, priča i šala što sve zajedno daje čar radionicama koje naše vrijedne korisnice ne propuštaju.

Dođite, uvjerite se i sami!

Qulling-tehnikom nastaju...Qulling-tehnikom nastaju......vrlo zanimljivi radovi...vrlo zanimljivi radovi

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok