MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 30. 11. 2023.

Likovno-kreativne radionice u studenom

Oslikavanje plutenih podmetača i platnenih torbiOslikavanje plutenih podmetača i platnenih torbiU mjesecu studenom 2023. godine, u "Oazinim" prostorijama održane su četiri likovno- kreativne radionice, utorkom od 17 do 19 sati, namijenjene ženama.

Tijekom studenog radionicama su, pored voditeljice Ane, prisustvovale sljedeće korisnice:

  • 7.11.Mirjana, Jadranka, Klara, Mara
  • 14.11.Jadranka, Mirjana, Jelisavka, Mara
  • 21.11.Mara, Savica, Klara, Mirjana
  • 27.11.Mirjana, Klara

Nažalost, zbog vladajućeg virusa i sezonskih prehlada neke korisnice su bile odsutne, no mi im želimo brz oporavak i skoro viđenje na našim kreativnim druženjima.

Teme ovomjesečnih radionica bile su oslikavanje plutenih podmetača, bočica i platnenih vrećica s natpisima našeg grada, a povodom sajma obilježavanja Dana Grada, koji se, nažalost, zbog lošeg vremena, nije održao.

Zatim su već krenule pripreme za božićni sajam koji nam je na prag, a za koji su rađene lijepe, bijele, nježno ukrašene korpice koje će, nadamo se, napunjene bombonima razveseliti naše najmlađe.

I tako smo, s različitim idejama i maštom, zaokružili ovaj mjesec. A sada idemo dalje!

Likovno-kreativne radionice održavaju se u sklopu projekta "Oaza u 2023." kojeg financira Grad Beli Manastir.

Blagdanske korpiceBlagdanske korpice

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok