MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 22. 08. 2016.

Poziv na informatičku obuku za starije osobe

Arhivska fotografija od 25. III. 2014.Arhivska fotografija od 25. III. 2014.Mirovna grupa Oaza poziva sve svoje korisnike i korisnice, a i ostale zainteresirane građane Belog Manastira i prigradskih naselja, na BESPLATNU informatičku obuku za osobe starije od 60 godina. Obuka će se provoditi u "Oazinoj" informatičkoj učionici u Belom Manastiru, a provodit će je "Oazin" aktivist Neno Radić, inženjer računarstva.

Obuka će se održavati u prijepodnevnim satima dva ili tri puta tjedno, a trajat će otprilike mjesec dana. Polaznici će steći osnovna znanja iz korištenja kompjutera (računala), iz pisanja u Wordu i iz onoga što je danas najaktualnije: iz korištenja interneta i društvenih mreža.

Na kraju obuke svakom polazniku koji nema elektronsku adresu (e-mail) otvorit će se takva adresa i naučiti ga da se njome služi, tj. da prima i šalje poruke i fotografije.

Početak informatičke obuke planiran je za ponedjeljak, 5. IX. 2016. godine, pa se mole svi zainteresirani da se do toga datuma prijave na telefon 705-055 ili da dođu u "Oazin" ured u Belom Manastiru, Ulica J. Antala 3, i da predaju usmeno svoju prijavu.

Informatička obuka za starije osobe jedna je od aktivnosti "Oazinog" projekta "Dostojanstveno starenje", kojega financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok