MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 06. 06. 2022.

Poziv na Sajam udruga Baranje 2022.

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

(poziv i prijavnica)

Mirovna grupa Oaza poziva na Sajam udruga Baranje 2022. koji će se održati u subotu, 11.6.2022. godine, od 9 do 12 sati na Trgu slobode u Belom Manastiru.

Sajam udruga Baranje "Oaza" provodi već šesnaestu godinu. Ove godine održava se uz financijsku potporu Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike i očekuje se financijska podrška Osječko-baranjske županije. Također, Sajam udruga Baranje provodi uz suradnju udruga P.G.D.I. i "Prijatelji sv. Martina".

Cilj Sajma je prezentacija programskih aktivnosti udruga koje djeluju u Baranji. Udrugama će biti osigurani štandovi te će im se tako omogućiti da izlažu svoje propagandne materijale i proizvode i prezentiraju svoje aktivnosti. Svoje proizvode mogu prodavati u humanitarne svrhe ili za potrebe svojih radionica.

Ove godine u sklopu Sajma podržava se i humanitarna akcija "Osmijeh za Doris" u organizaciji "Prijatelji sv. Martina" i udruge P.G.D.I.

Za sudjelovanje na Sajmu potrebno je popuniti prijavnicu i dostaviti ju što prije na e-mail: oaza_bm@yahoo.com ili poštom na "Oazinu" adresu.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok