MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 30. 08. 2022.

Izrada nakita od perlica

Korisnice će perlice vrlo rado nositiKorisnice će perlice vrlo rado nositiRadionici su prisustvovale korisnice: Anica, Jadranka, Jelisavka, Rožika, Mirjana, Savica, Kristina i Sanja koje su, pod vodstvom zaposlenica Ane i Dragane, ovoga puta izrađivale nakit od perlica. Zapravo, nizale su biserne perlice u niske od kojih je svaka po svom ukusu oblikovala klasičnu elegantnu ogrlicu, prikladnu za nošenje u svakoj prilici.

Biserne perlice, za koje netko kaže da donose sreću, a drugi da predstavljaju suze, "Oazinim" korisnicama su bile zanimljive i rado su ih nizale, kao što će ih rado i nositi jer ipak je to unikatni rad i djelo njihovih ruku, na što su uvijek ponosne.

Iako su vrijedno radile, imale su vremena za opuštanje i druženje uz priču, bez koje ove radionice ne bi imale smisla i toliki odaziv. Atmosfera je uvijek dobra i zanimljiva, stoga nam se pridružite i vi u prostorijama Društvenog centra, utorkom od 18 do 20 sati.

Druženje i...Druženje i...kreativni radkreativni rad

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok