MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 24. 05. 2022.

Izrada ogrlica od perlica

'Reciklirane' ogrlice'Reciklirane' ogrliceU utorak, 24.5.2022. godine, s početkom u 18 sati, održana je još jedna redovna likovno-kreativna radionica po programu "Dostojanstveno starenje", Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Radionica je, u prisustvu dvije zaposlenice "Oaze", Ane i Dragane, i pet korisnica, Jadranke, Mirjane, Jelisavke, Savice, Sanje i Kristine, za razliku od dosadašnjih, održana vani u dvorištu za novonapravljenim stolom i klupama od paleta.

Ugođaj i atmosfera su bili jako dobri pa je i rad sa šarenim perlama od papira, pod hladovinom višnje, bio ugodan. Korisnice su, naime, radile ogrlice od perlica dobivenih savijanjem raznobojnih papira, pogotovo reklama koje svakodnevno primamo. Možemo reći da je to bila reciklažna radionica čiji su krajnji rezultati bile prelijepe unikatne ogrlice, koje će biti lijepa modna nadopuna u nadolazećim ljetnim danima.

Pored rada kao i obično, prisutne su bile i priče i šale koje su radionicu učinile još ugodnijom i privlačnijom.

Ovotjedna radionca...Ovotjedna radionca......održana je vani...održana je vani

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok