MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 18. 07. 2016.

Donacije "Oazinoj" burzi s primorskih adresa

Donacija Anne i Nike Štifanić iz PuleDonacija Anne i Nike Štifanić iz PuleOsim uobičajenim načinima donošenja donirane robe u "Oazinu" burzu odjeće i obuće – osobnim donošenjem donator(ic)a ili "Oazine" aktivistice idu po robu – donacije pristižu i poštom. U toku istog dana, u ponedjeljak, 18. VII. 2016. godine, poštom su npr. pristigle donacije s dvije primorske adrese. Dvije kutije odjeće i obuće stigle su iz Mokošice kod Dubrovnika te jedna kutija s dječjom odjećom i obućom te igračkama iz Pule.

Donacija Ivane Capurso iz MokošiceDonacija Ivane Capurso iz MokošiceI kroz ovaj članak Burza uime svojih korisnika zahvaljuje Ivani Capurso iz Mokošice te Anni i Niki Štifanić iz Pule. Puljankama je ovo već treća donacija Burzi. Prvu su poslale početkom ove godine (vidjeti ovdje), a drugu prošlog mjeseca (vidjeti ovdje). Sva pristigla roba podijeljena je "Oazinim" korisnicima, a donatoricama VELIKO HVALA na dobroj volji i odvojenom vremenu u humanitarne svrhe.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok