MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 15. 11. 2023.

Rad "Oazine" burze u rujnu i listopadu

"Oazina" burza odjeće i obuće sve je posjećenija.

Burza radi srijedom i petkomBurza radi srijedom i petkomU rujnu, odjeća je donirana čak 16, a izdana 30 puta. U listopadu su brojke nešto manje kada je u pitanju donirana roba, naime, radi se o 12 donacija. Roba je, u listopadu, izdana 34 puta.

Najveća potražnja je za zimskim jaknama.

Ono što molimo donatore je da ne donose bunde s pravim krznom, niti bilo što napravljeno od istog, a korisnike da ponesu vrećice sa sobom.

Kako većinom dolaze isti korisnici, stvorila su se i neka nova poznanstva pa uvijek vlada pozitivna atmosfera – vode se prijateljski razgovori, dijele se savjeti, ali dobivaju se i bračne ponude. Uglavnom, nije dosadno.

Svi oni koji žele donirati ili uzeti obuću i odjeću mogu doći u "Oazu":

  • srijedom od 9 do 12 sati
  • petkom od 14 do 17 sati

Za sve informacije može se zvati na broj telefona 031/705-055 ili posjetiti Facebook-stranica "Oazine" burze odjeće i obuće.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok