MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 09. 08. 2023.

Rad "Oazine" burze odjeće i obuće

Burza radi srijedom i petkomBurza radi srijedom i petkomVećini nas se, tijekom godina, ormari napune s puno previše robe. Onu koja nam je trenutno mala znamo čuvati za kad smršavimo. Onu koja nam je trenutno velika čuvamo za svaki slučaj ako se udebljamo. Onu neku koju smo kupili i obukli jednom ili ni jednom ni ne znamo zašto čuvamo. Odjeće za po kući imamo za do kraja života.

Sve je to, najčešće, nosiva, uredna roba. U nekim slučajevima i nova novcata.

Ukoliko pravite reda u svom ormaru i želite se, na pravi način, riješiti viška odjeće, ali i obuće, pozivamo vas da ju donirate u "Oazinu" burzu odjeće i obuće. Prima se odjeća i obuća za oba spola i sve uzraste. Molimo vas samo da vodite računa da je sve čisto i u čitavom stanju, odnosno da nisu potrebni popravci.

Radno vrijeme "Oazine" burze odjeće i obuće, na adresi J. Antala 3, Beli Manastir, je sljedeće:

  • srijedom od 9 do 12 sati
  • petkom od 14 do 17 sati

To znači da u navedene dane i navedeno vrijeme možete donirati odjeću, ali i podići je. Ukoliko podižete odjeću, molimo vas, da ponesete sa sobom neku torbu ili vrećicu u koju možete spakovati ono što od odjeće i obuće uzmete.

Za više informacija o doniranju i podizanju odjeće i obuće možete nazvati na broj telefona 031/705-055.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok