MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 03. 07. 2023.

Rad "Oazine" burza odjeće i obuće (lipanj)

Burza radi srijedom i petkomBurza radi srijedom i petkom"Oazina" burza odjeće i obuće ponovo je počela s radom u srijedu, 31.5.2023. godine.

Od početka pandemije koronavirusa burza nije redovno radila, bilo je samo povremenih donacija i izdavanja odjeće i obuće. Kako je pandemija završila, a i zbog postojanja velikog interesa za burzu, odlučeno je da ona ponovno počne s radom.

Tijekom prvog mjeseca rada, odjeća i obuća je donirana 30 puta, a izdana je 37 puta. To su značajni brojevi koji pokazuju postojanje potrebe i za doniranje i za primanje odjeće i obuće.

Pozivaju se svi koji žele donirati ili žele uzeti odjeću i obuću da dođu u "Oazu" i posjete burzu koja radi prema sljedećem radnom vremenu:

  • srijedom od 9 do 12 sati
  • petkom od 14 do 17 sati

Za sve informacije može se zvati na broj telefona 031/705-055 ili posjetiti Facebook-stranicu Oazina burza odjeće i obuće gdje se objavljuje čega u burzi ima, što nedostaje, kao i ostale informacije vezane uz primanje, ali i izdavanje odjeće i obuće.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok