MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 06. 08. 2016.

Rad "Oazine" burze odjeće i obuće (VII/2016)

'Burzina' korisnica i 'Oazina' zaposlenica Jelena Opačić-Matijević'Burzina' korisnica i 'Oazina' zaposlenica Jelena Opačić-Matijević"Oazina" burza odjeće i obuće djeluje u okviru trogodišnjeg programa "Pomoć ugroženim Belomanastircima", kojega financira Ministarstvo socijalne politika i mladih. Tokom mjeseca srpnja (VII) 2016. godine Burza je primila 18 donacija, a robu izdavala 43 puta korisnicima s područja Grada Belog Manastira, ali i iz drugih baranjskih mjesta (Bolmana, Darde, Popovca). Pritom je vođena sva potrebna administracija vezana za spomenuti program.

Tokom mjeseca stigla je jedna veća donacija iz Osijeka te dvije donacije poštom (iz Mokošice i Pule; vidjeti ovdje). Sva pristigla roba razvrstavana je po vrstama i slagana u ormare, a zimska (koja se trenutno ne traži) i ona koju nitko ne želi (pa je za otpis) slagane su u kutije i vreće te obilježavane (radi kasnijeg lakšeg nalaženja) i odlagane u garažno spremište u dvorištu Društvenog centra. Radi preglednosti i boljeg snalaženja roba se po Burzinim ormarima slaže i preslaguje i nakon odlaska svakog korisnika.

Kao i prethodnih mjeseci, najviše se tražila i najviše izdavala dječja odjeća i obuća. Zato "Oazina" burza poziva građane Baranje i Hrvatske da joj doniraju upravo takvu robu.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok