MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 01. 09. 2023.

"Oazina" burza odjeće i obuće (srpanj, kolovoz)

Burza radi srijedom i petkomBurza radi srijedom i petkom"Oazina" burza odjeće i obuće i dalje je dosta posjećena.

U srpnju je odjeća donirana 10 puta, a izdana 28 puta, dok je u kolovozu bilo 8 donacija i 20 izdavanja robe.

Ljudi se polako navikavaju da burza ponovo radi. Najveća je potražnja za dječjom odjećom i obućom. Također se dosta traži i školski pribor jer škola samo što nije počela.

Inače se u burzu ne primaju velike stvari, kao što su dječja kolica, krevetići i slično, ali uspjeli smo povezati osobu koja je imala kolica koja je željela pokloniti i osobu kojoj su trebala, tako da i tu posredujemo ako možemo.

Pozivaju se svi koji žele donirati ili uzeti odjeću i obuću da dođu u "Oazu" i posjete burzu koja radi prema sljedećem radnom vremenu:

  • srijedom od 9 do 12 sati
  • petkom od 14 do 17 sati

Za sve informacije može se zvati na broj telefona 031/705-055 ili posjetiti Facebook-stranica "Oazine" burze odjeće i obuće na kojoj se i objavljuje čega u burzi ima i što nedostaje.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok