MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 09. 01. 2016.

Dostava besplatnih toplih obroka (XII/2015)

Dodatni topli obrok za blagdaneDodatni topli obrok za blagdaneU posljednjem mjesecu 2015. godine Mirovna grupa Oaza nastavila je pružati socijalnu uslugu dostavu besplatnih toplih obroka za starije i nemoćne osobe iz Belog Manastira i prigradskih naselja. Tu uslugu većim dijelom financira Ministarstvo socijalne politike i mladih i manjim dijelom Grad Beli Manastir, a trenutno je njome obuhvaćeno 35 socijalno ugroženih građana.

U mjesecu prosincu ukupan broj dostavljenih besplatnih toplih obroka bio 770, ne računajući još dodatnih 70 obroka koje su za praznične dane (Božić i Novu godinu) osigurali članovi Gradskog vijeća Grada Belog Manastira svojom donacijom.

Obroci, koje svakog radnog dana s nestrpljenjem očekuju "Oazini" korisnici, spremaju se u kuhinji Crvenog križa Osijek i dovoze u Beli Manastir. Pored navedenih dodatnih obroka, "Oaza" je svim korisnicima i ovoga puta za dane blagdana osigurala skromne poklon-paketiće.

Kako je ovo posljednje izvještavanje za 2015. godinu, prilika je da se u ime svih korisnika zahvalimo Ministarstvu, Gradu, Crvenom križu i svim drugim donatorima na dragocjenoj pomoći i da im poželimo sve najbolje u novoj godini.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok