MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 11. 02. 2014.

Rad "Oazinog" gerontomajstora (1/2014)

Gerontomajstor Radivoj (Rade) JankovićGerontomajstor Radivoj (Rade) JankovićRadivoj (Rade) Janković kao "Oazin" gerontomajstor, zaposlen preko javnih radova, obilazi korisnike "Oazinog" programa "Pomoć starim i nemoćnim osobama" u Belom Manastiru, Šećerani i Branjinom Vrhu i besplatno vrši razne sitne popravke i usluge u njihovim domovima.

Na sastancima "Oazinog" gerontotima ili od gerontodomaćica doznaje o potrebi za nekim hitnim popravkom, a ako takvih informacija nema, onda obilazi korisnike po vlastitom rasporedu.

Tokom prvog mjeseca 2014. godine odradio je mnoštvo poslova i popravaka: cijepanje drva, čišćenje kamenca u bojleru, čišćenje snijega, frezanje dvorišta, odleđivanje frižidera, pokretanje vodovodnog sistema nakon povratka korisnice u stan, popravak električnih instalacija, popravak grla na lusterima, popravak poklopca štednjaka, popravak prozora i brava na ulaznim vratima, popravak slavina u kuhinji, popravak stolica, popravak tuša i vodokotlića, silikoniranje daske na prozoru, zamjena indikatora, osigurača, sijalica i ventila, zamjena crijeva i grijača na bojleru i još mnogo toga.

Pročitano 1479 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok