MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 01. 07. 2013.

Rad gerontodomaćice Vesne Barbir (VI/2013)

Gerontodomaćica Vesna BarbirGerontodomaćica Vesna BarbirBelomanastirka Vesna Barbir ponovo je zaposlena u "Oazi" i radit će na socijalnoj usluzi pomoć u kući starim osobama i to preko mjere zapošljavanja javni radovi. Već prošle godine odradila je dio posla (tri mjeseca: VIII-X. 2012), a sad će odraditi ostatak do šest mjeseci na koliko ima pravo, počevši od 20. VI. do 19. IX. 2013. godine.

Ove godine Vesna će raditi na području Branjinog Vrha, u početku zajedno sa dosadašnjom gerontodomaćicom Donkom Dvornić. Na području tog prigradskog naselja obilazit će 11 starih osoba, čiji su domovi dosta raštrkani s lijeve i desne strane glavne ceste, koja vodi prema mađarskoj granici. Već za nekoliko radnih dana u šestom mjesecu, Vesna je upoznala sve korisnike koji će joj biti povjereni kad prethodnoj domaćici istekne ugovor. Nadamo se da će je novi korisnici lijepo prihvatiti, kao što su je prihvatili prošle godine korisnici iz Belog Manastira koje je tada obilazila.

Pročitano 1421 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok