MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 07. 12. 2009.

Snimanje priloga za HTV o nezaposlenima u Belom Manastiru

Snimanje za HTV
Milka Kodila i ekipa HTV-a

U petak, 4. XII. 2009. godine, "Oazu" je posjetila tročlana ekipa Hrvatske televizije (HTV) s ciljem da snimi prilog o nezaposlenim osobama u Belom Manastiru. Povod da HTV-ova ekipa izabere baš "Oazu" bio je projekt "Pomoć nezaposlenim ženama iznad 37 godina",  koji financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva. Snimanje se prvo odvijalo u zajedničkim prostorijama Društvenog centra, a poslije na belomanastirskom korzu i na jednoj od beljskih "tabli" u okolini Belog Manastira. U snimanju priloga sudjelovalo je šest "Oazinih" korisnica: Sonja Kučera, Milka Kodila, Snežana Vuković, Danica Dubaić i Savica Vujatović.

Svaka od njih govorila je o tome koliko je dugo nezaposlena, koje je škole završila, koliko ima radnog staža, kako veže kraj s krajem te kako se osjeća pred nadolazeći blagdane.

Prilog je prikazan u ponedjeljak, 7. XII. 2009. godine, u poslijepodnevnoj emisiji "Hrvatska uživo" na Prvom programu HTV-a, a ponovoljen je istog dana i na Drugom programu u emisiji "Županijska panorama", koja počinje u 18 sati.

Snimanje za HTV
Snežana Vuković
Snimanje za HTV
Savica Vujatović

Toga i sljedećih dana od mnogih smo osobe čuli da su vidjele taj prilog i da ga smatraju veoma dobrim i za "Oazu" afirmativnim.

Pročitano 680 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok