MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 02. 12. 2009.

Svijeće i čaše s radionice naše

Kreativna radionica za žene
Vrijedne Oazine kreativke

U utorak, 2. XII. 2009. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, u kome je i sjedište Mirovne grupe Oaza, održana je još jedna kreativna radionica u sklopu "Oazinog" projekta "Pomoć nezaposlenim ženama iznad 37 godina", koji financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva. Utorkom od osamnaest (18) do dvadeset i jedan sat (21) kreativne radionice vodi Ana Jeličić.

Ovaj put nećemo naširoko opisivati što se na "Oazinim" kreativnim radionicama radi, ni kakav je značaj kreativnih radionica za nezaposlene žene, nego ćemo fotografijama pokazati kako se na njima radi,  koje žene rade i što su njihovih ruku djela. Zato ovaj članak treba shvatiti kao malu izložbu rukotvorina izrađenih u prijateljskoj atmosferi koja vlada kad se desetak vrijednih kreativki nađu na jednom mjestu.

Dakle, da još jedanput spomenemo stih iz naslova ovog članka, svijeće i čaše s radionice naše.

Kreativna radionica za žene
Jelisavka
Kreativna radionica za žene
Sonja i Sabina
Kreativna radionica za žene
Ukrašene svijeće
Kreativna radionica za žene
Oslikane čaše
Kreativna radionica za žene
Čaše u tamnim ...
Kreativna radionica za žene
... i u svijetlim bojama
Pročitano 952 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok