MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 28. 12. 2009.

Prednovogodišnje "kreativno druženje"

Kreativno druženje
Sretno u novoj godini

Stigao nam je i kraj ove, 2009. godine. Projekti završavaju, rezultati se sumiraju, domjenci i fešte nižu se iz dana u dan. Tome nisu odoljele ni "Oazine" korisnice koje dolaze na radionice iz projekta "Pomoć nezaposlenim ženama iznad 37 godina" pa je u ponedjeljak, 28. XII. 2009. godine, od 18 do 21 sat, u zajedničkim prostorijama Društvenog centra, umjesto kreativne radionice, održano "kreativno druženje" na opće zadovoljstvo korisnica i gostiju, kojih je bilo preko dvadeset.

To je ujedno bila i prilika da uručimo nagradu Željani Laketa kao "Oazinoj" najvolonterki za 2009. godinu kako bismo joj odali priznanje za vrijedno volontiranje u "Oazinim" dječjim radionicama tokom 2009. Diploma i knjiga Igora Mandića znakovitog naslova "U zadnji čas" čini nam se da su stigle u prave ruke i u pravo vrijeme.

A da se "Oazine" korisnice ne bi osjećale "zakinute", zahvalili smo i njima na suradnji i podijelile im "Oazine" stolne kalendare i olovke s "Oazinim" logom. Kalendar s njihovom grupnom fotografijom s edukacije u Dramlju bit će im podsjetnik na proteklu uspješnu godinu i podstrek za nastavak u novoj godini. Uz dobro raspoloženje, pjesmu i ples druženje se nastavilo, a mi bismo ovaj članak završili prigodnom čestitkom: Sretno vam bilo u novoj godini.

Pročitano 783 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok