MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 06. 12. 2009.

Završetak "Oazine" škole plesa

Oazina škola plesa
Učili su se standardni i latinoplesovi

U nedjelju, 6. XII. 2009. godine, u zajedničkim prostorijama belomanastirskog Društvenog centra, završila je s radom "Oazina" škola plesa za djecu i omladinu, a u sklopu projekta "Edukacijom i igrom protiv nasilja", koji je financiralo Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti. Školu plesa vodio je Srđan Canjko, a plesna mu je partnerica bila Anja Gorup.

U "Oazinoj" školi plesa učili se standardni i latinoamerički plesovi...

...Od standardnih engleski i bečki valcer te "discofox", živahan ples koji se često pleše na zabavama, a od latinoplesova najjednostavniji "merengue", koji polaznike oduševljava jednostavnošću i jednostavnim, ali brzim ritmovima, preko strastvenog plesa punog emocija pod imenom "bachata", do "cha-cha" i "salse", ritmičnih plesova koji svojom dinamikom gledatelje ostavljaju bez daha.

Plesna se škola održavala od 8. VIII. do 6. XII. Prva grupa (8. VIII. – 27. IX) imala je 7 edukacija u kolovozu, 6 u rujnu i 3 u listopadu, a druga grupa (3. X. – 6. XII) imala je 8 edukacija u listopadu, 6 u studenom i dvije u prosincu, što ukupno iznosi 64 sata jer su se edukacije održavale dva puta tjedno po dva sata.

Oazina škola plesa
Na završetku škole plesa ...
Oazina škola plesa
... polaznici su pokazali što su naučili

Za školu plesa na početku je vladala velika zainteresiranost pa su formirane dvije grupe od po 20 polaznika. Međutim, kako se približavao završetak tako se broj polaznika polako smanjivao. Posljednjeg dana škole plesa organiziran je parti na kojem su plesači pokazali što su naučili.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok