MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 11. 09. 2009.

Medijski odjeci "Oazinog" boravka u Dramlju

Vila Baranja u Dramlju
Vila Baranja u Dramlju

Boravak "Oazinih" aktivistica i korisnica projekta "Pomoć nezaposlenim ženama iznad 37 godina" u baranjskom odmaralištu u Dramlju od 1. do 11. IX. 2009. godine zanimljiv je i karakterističan i po tome što su članci o putovanju i boravku u Dramlju te o aktivnostima koje su se tamo događale - zahvaljujući digitalnom fotoaparatu, laptopu, bežičnom internetu i radu voditeljice projekta u Dramlju i administratora u Belom Manastiru – nastajali praktično u toku događanja i odmah završavali na "Oazinim" internetskim stranicama.

To je omogućivalo i učesnicama radnog ljetovanja u Dramlju da riječju i slikom vide u čemu one to sudjeluju, ali i članovima njihovim porodica da vide što u Dramlju rade njihove žene, majke, bake i rođake. Zato se i ne treba čuditi što je tih dana znatno porastao broj posjetitelja na internetskoj adresi www.oaza-bm.hr i što su za te stranice doznali mnogi Belomanastirci i Baranjci koji za njih dotada nisu znali.

Slavonski dom od 11. IX. 2009.Slavonski dom od 11. IX. 2009.Zahvaljući informacijama i fotografijama s "Oazinih" internetskih stranica belomanastirska dopisnica osječkog "Slavonskog doma" Biljana Bekić mogla je napisati članak o "Oazinom" boravku u Dramlju i objaviti ga već u petak, 11. IX. 2009. godine, pa su "Oazine" aktivistice i korisnice povratkom u Beli Manastir saznale da upravo toga dana o njima pišu i lokalne – dnevne novine.

Pročitano 1685 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok