MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 30. 11. 2009.

Kreativne radionice za nezaposlene žene iznad 37 godina

Kreativne radionice za žene
Magdalena

U sklopu "Oazinog" projekta "Pomoć nezaposlenim ženama iznad 37 godina", koji financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva, od 6. travnja 2009. godine, svakog ponedjeljka i utorka od 18 do 21 sat, održavaju se u belomanastirskom Društvenom centru kreativne radionice. Ponedjeljkom kreativne radionice vodi Jelena Opačić-Matijević, a utorkom Ana Jeličić.

Na tim radionicama izrađuju se različite rukotvorine od kojih su neke izrađene kao baranjski suveniri, koje Mirovna grupa Oaza prezentira na izložbama i manifestacijama u Belom Manastiru i Baranji, ali i u drugim mjestima  u Hrvatskoj (npr. u Osijeku, Zagrebu…) kad god se za to ukažu prilike. Projekt će trajati do kraja ove, 2009. godine.

Nedavno je UNHCR organizirao profesionalno fotografiranje "Oazinih" i P.G.D.I.-jevih baranjskih suvenira za UNICEF-ove razglednice (o čemu smo pisali ovdje). 

A kako se i što se radi na tim "Oazinim" kreativnim radionicama za nezaposlene žene iznad 37 godina pokazat će ovih nekoliko fotografija snimljenih u groplanu.

Kreativne radionice za žene
Jelena
Kreativne radionice za žene
Ljubica

 

Kreativne radionice za žene
Vrijedne ruke Oazinih korisnica
Kreativne radionice za žene
Savica

 

Kreativne radionice za žene
Snežana i Anica
Kreativne radionice za žene
Milka i Ilonka
Pročitano 813 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok