MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 27. 12. 2009.

Novi rokovnici, kalendari i olovke

Novogodišnja izdanja
Rokovnik, olovke i stolni kalendar

Već četvrtu godine zaredom Mirovna grupa Oaza za Novu godinu izdaje rokovnik, stolni kalendar i reklamnu olovku s "Oazinim" logom, koje dizajnira i štampa tvrtka "Fist" iz Borova. Kalendari i olovke štampani se u 100, a rokovnici u 20 primjeraka i dijele se "Oazinim" članovima i poslovnim partnerima.

Kalendari se sastoje od tri dijela, koji se mogu preklopiti tako da se dobije polegnuta trostrana prizma. Na prednjoj strani, uz "Oazin" logo i adresu, nalaze se 4 kolor-fotografija koje prikazuju "Oazine" aktivnosti, a na poleđini klasični kalendar sa stiliziranim znacima za sunce, vodu, zemlju i vatru, bez kojih ne bi bilo ni zemaljskih oaza.

Na prvoj fotografiji nalaze se žene koje su prošle godine bile u odmaralištu Vila "Baranja" u Dramlju kraj Crikvenice (projekt "Pomoć nezaposlenim ženama iznad 37 godina"), na drugoj su djeca koja učestvuju na radionicama iz projekta "Edukacijom protiv ovisnosti", na trećoj su polaznici informatičke obuke, a na četvrtoj "Oazini" aktivisti koji su organizirali Sajam udruga Baranje 2009.

Stolni kalendar zo 2010. godinu
Na slikama: Oazine aktivnosti
Pročitano 801 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok