MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

SOKNO

Sustav osiguranja kvalitete za neprofitne organizacijeSustav osiguranja kvalitete za neprofitne organizacijeDana 1. VII. 2006. "Oaza" je, uz mentorsku podršku, uvela primjenu sustava osiguranja kvalitete za neprofitne organizacije (SOKNO).

Primjenom tog sustava želi se pridonijeti poboljšanju rada na programskom dijelu same organizacije, a tako i dovesti do poboljšanja rada s korisnicima. Sudjelovanjem u sustavu osiguranja kvalitete za neprofitne organizacije (SOKNO) uz mentorsku podršku omogućen je  "Oazin" profesionalni razvoj u okviru neprofitnog sektora.

Samoprocjenom se ispituje 13 područja kvalitete, a na svakom području mogu se dosegnuti razine 1, 2, 3. "Oaza" je već 2010. godine na svim područjima dosegla razinu 2, a na mnogim područjima dosegla je i razinu 3.

Zadnja, sedma po redu, samoprocjena izvršena je 12-14. IV. 2013. godine.

Nalazite se ovdje: Naslovnica
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok