MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 29. 12. 2009.

Sumiranje rezultata u 2009. godini

Evaluacijski sastanak u Hotelu Patria
Uspješna 2009. godina

U utorak, 29. XII. 2009. godine, u belomanastirskom Hotelu Patria, s početkom u 18 sati, održan je prošireni evaluacijski sastanak "Oazinog" Upravnog odbora. Na sastanku su sumirani rezultati koje je "Oaza" ostvarila u 2009. godini. Na sastanku su, uz predsjednicu i projekt-koordinatoricu Vesnu Nedić, bile sve članice Upravnog odbora (Ana Jeličić, Dubravka Simendić, Gordana Čiča, Jelena Opačić-Matijević i Stela Fabijan) te tri člana projektnih timova (Sandra Kušenić, Snježana Stojanović i Srđan Canjko).
Prvo se razgovaralo o aktivnostima koje su provedene u 2009. godini i o rezultatima koji su proizašli iz tih aktivnosti. Tokom 2009. godine "Oaza" je provodila 11 projekata:

1. "Pomoć starim i nemoćnim osobama" – financiralo Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi i Osječko-baranjska županija
2. "Osposobljavanje mladih za informacijske i komunikacijske tehnologije" – financiralo Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa
3. "Edukacijom protiv ovisnosti" – Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti
4. "Besplatni engleski za darovite baranjske gimnazijalce" – Zagrebačka banka
5. "Besplatna informatička obuka i tečajevi stranih jezika za nezaposlene Baranjce" – Ministarstvo regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva
6. "Sajam udruga Baranje 2009." – "Slagalica" - zaklada za razvoj lokalne zajednice iz Osijeka
7. "Pomoć nezaposlenim ženama iznad 37 godina" – Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva
8. "Naučimo volontirati" – Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva
9. Institucionalna potpora – Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva
10. "Prepoznajmo nasilje" – Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi
11. "Edukacijom i plesom protiv nasilja" – Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti

Potom je bilo govora o planu rada za sljedeću godinu. Provodit će se četiri projekta, a dva su poslana na natječaj. U radni odnos na dva sata dnevno primljen je ing. Srđan Canjko, koji će održavati "Oazine" kompjutere do kraja spomenutih projekata. Time će sljedeće godine "Oaza" imati 8 zaposlenih: troje na dva sata dnevno, a ostali na puno radno vrijeme. Za "Oazu" je značajno i to što je ove godine sa svojim programom volonterskog centra primljena u Hrvatsku mrežu volonterskih centara.

Drugi dio evaluacijskog sastanka bio je opuštajući i u skladu s prednovogodišnjom atmosferom. Uz večeru i dobro raspoloženje zbog uspješne godine i s lijepim izgledima da i 2010. bude uspješna, razmijenjeni su poklončići i čestitke za Novu godinu.

Pročitano 603 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok