MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 20. 10. 2009.

Priprema suvenira za sajam u Zagrebu

Kreativne radionice za žene
Vrijedno rade na novim suvenirima

U sklopu "Oazinog" projekta "Pomoć nezaposlenim ženama iznad 37 godina", koji financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva, svakog ponedjeljka i utorka od 18 do 21 sat, održavaju se u belomanastirskom Društvenom centru kreativne radionice. Ponedjeljkom ih vodi Jelena Opačić-Matijević, a utorkom Ana Jeličić.

Na radionicama održanim 19. i 20. X. 2009. godine kreativke su završavale svoje ručne radove i suvenire te ih pakirale i pripremale za predstojeću prezentaciju. "Oaza" je, naime, pozvana da ih izloži u Zagrebu, na Trgu bana Josipa Jelačića.

Tu se 23. i 24. X. 2009. godine priređuje prodajno-promotivni sajam ekoloških proizvoda "Eko-fest", kojim agencije Ujedinjenih naroda u Hrvatskoj i Udruga ekoloških poljoprivrednih proizvođača Hrvatske obilježavaju Dan Ujedinjenih naroda (24. X). "Oazine" suvenire i rukotvorine na tom će sajmu prezentirati Jelena Opačić-Matijević i Stela Fabijan.

Kreativne radionice za žene
Je l' dobro ovako?
Kreativne radionice za žene
Još malo pa gotovo!
Kreativne radionice za žene
Spremno za sajam
Kreativne radionice za žene
Suveniri imaju i Oazinu etiketu

Mirovnu grupu Oaza i još tri organizacije (P.G.D.I. iz Belog Manastira, Udrugu "Prospero" iz Gračaca te Udrugu građana "Tara" Ličko Petrovo Selo) i gospođu Ružicu Karanović iz Kistanja na sajam je pozvao UNHCR i osigurao im tri štanda za izlaganje proizvoda. Godine 2008. UNHCR je sredstvima Kraljevine Belgije financirao zajednički projekt "Baranjski motivi" Mirovne grupe Oaza i P.G.D.I.-ja.

Pročitano 609 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok