MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Naslovnica

Udruga žena "Izvor" Kneževi VinogradiUdruga žena "Izvor" Kneževi VinogradiUdruga žena "Izvor" iz Kneževih Vinograda podijelila je nekoliko savjeta za izdržavanje i preživljavanje ovih visokih temperatura koje sad već danima traju.

Zbog visoke temperature i vlage može doći do sunčanice, toplinske slabosti, kao i toplinskog udara. Kako ih prepoznati i što napraviti kad ih prepoznamo kod sebe ili kod osoba u našoj okolini, pročitajte na plakatu koji je napravila Udruga žena "Izvor".

Ponedjeljak, 08. 07. 2024.

Memorijalni turnir u starim sportovima

Turnir će se održati u subotu, 13.7.Turnir će se održati u subotu, 13.7.U subotu, 13.7.2024. godine, u 18:30 sati, na rukometnom igralištu u Kneževim Vinogradima, održat će se memorijalni turnir u starim sportovima. Potezat će se konop i mosor.

Četvrtak, 04. 07. 2024.

Sastanak "Oazinog" projektnog tima

Sastanak se održao u Hotelu PatriaSastanak se održao u Hotelu PatriaU četvrtak, 4.7.2024. godine održan je još jedan sastanak "Oazinog" projektnog tima.

"Oazin" projektni tim u Hotelu Patria"Oazin" projektni tim u Hotelu Patria

Ponedjeljak, 01. 07. 2024.

Potpisan ugovor za novi projekt

Projekt financira CERANEOProjekt financira CERANEOU ponedjeljak, 1.7.2024. godine, Mirovna grupa Oaza potpisala je ugovor za provođenje novog projekta "Živimo dostojanstveno" kojeg financira CERANEO – Centar za razvoj neprofitnih organizacija, a sufinancira Europska unija.

Ni velike vrućine nisu utjecale na posjećenost druženjaNi velike vrućine nisu utjecale na posjećenost druženjaU mjesecu lipnju ove 2024. godine u "Oazi" su, četvrtkom od 16 do 18 sati, održana tri druženja uz društvene igre.

Radionice u lipnju bile su malo neobičneRadionice u lipnju bile su malo neobičneU "Oazinim" prostorijama, u lipnju ove godine, održane su, utorkom od 18 do 20 sati, četiri likovno-kreativne radionice pod vodstvom Ane Jeličić.

Dječje radionice su na ljetnoj pauziDječje radionice su na ljetnoj pauziKraj školske godine iskoristit ćemo da obavijestimo naše najmlađe korisnike, kao i njihove roditelje kako su "Oazine" dječje radionice na ljetnoj pauzi.

Četvrtak, 20. 06. 2024.

Poziv na VII. Bblošijadu

Bblošijada će se održati na jezeru Đola u DardiBblošijada će se održati na jezeru Đola u Dardi

Romski resursni centar poziva sve zainteresirane na VII. Bblošijadu koja će se, s početkom u 17:30 sati, održati u subotu, 22.6.2024. godine, kod ŠRD "Amur" na darđanskom jezeru Đola.

Smotra se održala ispred Doma kultureSmotra se održala ispred Doma kulture(fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U četvrtak, 6. VI. 2024. godine, od 15 do 17 sati, na trgu ispred Doma kulture u Kneževim Vinogradima organizirana je "Smotra udruga Općine Kneževi Vinogradi" povodom nacionalne manifestacije "Dani otvorenih vrata udruga" (DOVU), koju već dvanaestu godinu zaredom organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Smotru u Suljošu organizirala je lokalna Udruga žena "Izvor" (UŽI), pozvavši i druge srodne udruge da zajednički otvore svoja vrata javnosti.

Ovogodišnji Dani otvorenih vrata bili su malo drugačijiOvogodišnji Dani otvorenih vrata bili su malo drugačiji(fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U četvrtak, 6.6.2024. godine, u vremenu od 14 do 18 sati, "Oazin" volonterski centar, na malo drugačiji način, uključio se u obilježavanje ovogodišnje manifestacije "Dani otvorenih vrata udruga" u organizaciji Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Volonteri i korisnici rado skupa zaigraju "Čovječe, ne ljuti se"Volonteri i korisnici rado skupa zaigraju "Čovječe, ne ljuti se"(fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U srijedu, 5.6.2024. godine, u vremenu od 9:30 do 11 sati, "Oazini" volonteri družili su se s korisnicima Doma za starije i nemoćne osobe Beli Manastir.

Koji točno volonteri su sudjelovali te kako je druženje prošlo pročitati možete na web-stranici "Oazinog" volonterskog centra.

***

Ovo druženje održalo se u sklopu programa "VolontirAti?" kojeg financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Srijeda, 05. 06. 2024.

Svjetski dan zaštite okoliša

Svjetski dan zaštite okoliša obilježava se 5.6.Svjetski dan zaštite okoliša obilježava se 5.6.

(Opširnije: zzjzdnz.hr)

Smotra udruga Općine Kneževi VinogradiSmotra udruga Općine Kneževi VinogradiUdruga žena "Izvor" iz Kneževih Vinograda, povodom manifestacije "Dani otvorenih vrata udruga" (DOVU) koju organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, pozvala je i druge srodne organizacije u svojoj općini da ovaj puta zajedno otvore svoja vrata i pokažu svo bogatstvo svog rada.

Subota, 01. 06. 2024.

Sajam antikviteta u Osijeku

Bilo je i izlagača i posjetitelja iz BaranjeBilo je i izlagača i posjetitelja iz Baranje(fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Svako prijepodne prve subote u mjesecu, Osječani će dobro znati, rezervirano je za Sajam antikviteta.

Igra se društvena igra "Rummikub"Igra se društvena igra "Rummikub"U proteklom mjesecu svibnju ove godine u "Oazi" je, svaki četvrtak od 16 do 18 sati, održano pet druženja uz društvene igre.

Druženjima su prisustvovale "Oazine" najvjernije korisnice i to sljedećim redom:

  • 2.5.Klara, Savica, Vida, Margita, Mirjana
  • 9.5.Margita, Klara, Vida, Mirjana, Savica, Mara
  • 16.5.Klara, Jadranka, Jelisavka, Mirjana, Savica, Margita, Vida
  • 23.5.Margita, Mirjana, Jadranka, Vida, Mara, Savica
  • 30.5.Margita, Mara, Mirjana, Vida, Savica, Jadranka

Likovno-kreativne radionice održavaju se svaki utorakLikovno-kreativne radionice održavaju se svaki utorakU svibnju 2024. godine u "Oazi" su, utorkom od 18 do 20 sati, održane četiri likovno-kreativne radionice.

Tim, već dugogodišnjim, radionicama prisustvovale su sljedeće korisnice:

  • 7.5.Klara, Mirjana
  • 14.5.Mara, Jadranka, Klara, Jelisavka, Mirjana, Savica
  • 21.5.Jadranka, Mara, Mirjana, Savica
  • 28.5.Jadranka, Mara, Mirjana, Savica

Muzej matematikeMuzej matematike(fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 24. V. 2024. godine, u poslijepodnevnim satima, u Osnovnoj školi Kneževi Vinogradi, koja ima oko 200 učenika, održan je projektni dan pod nazivom "Škola kao muzej", u sklopu koga je škola učeničkim roditeljima i svim zainteresiranima otvorila svoja vrata u obliku muzeja te predstavila muzejske postave u svojim prostorima. Projekt je osmišljen u svrhu stjecanja znanja, razvijanja novih vještina te unapređenja socijalnog, kulturalnog i osobnog razvoja učenika.

Prvo predstava...Prvo predstava...U četvrtak, 16.5.2024. godine, upriličeno je još jedno druženje članica Udruge žena oboljelih od karcinoma jajnika "JA KA" Osijek i Mirovne grupe Oaza Beli Manastir.

Grad Beli Manastir financira projekt "Oaza u 2024."Grad Beli Manastir financira projekt "Oaza u 2024."U ponedjeljak, 13.5.2024. godine, Mirovna grupa Oaza potpisala je ugovor s Gradom Belim Manastirom.

Ugovor je potpisan za projekt "Oaza u 2024." u iznosu od 500 eura.

Ispred "Oaze" Ugovor je potpisala Sandra Kušenić.

Stranica 1 od 372
Nalazite se ovdje: Naslovnica
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok