MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 21. 12. 2009.

Edukacija o zaštitnoj marki

Pomoć nezaposlenim ženama iznad 37 godina
Sofija Petrović (stoji desno)

U ponedjeljak, 21. XII. 2009. godine, s početkom u 19 sati, u zajedničkom prostoru Društvenog centra, a u sklopu likovno-kreativnih radionica za izradu suvenira, održana je edukacija o zaštitnoj marki. Edukacija je provedena u okviru projekta "Pomoć nezaposlenim ženama iznad 37 godina", koji financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva, a držale su je "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić i "Oazina" vanjska suradnica Sofija Petrović.

Oazina zaštitna marka
Oazina zaštitna marka

Na edukaciji je bilo riječi o tome što je to zaštitna marka (trgovačka marka, žig, engleski "trademark") i zbog čega se ona uopće traži. A traži se od Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo (DZIV), od koga je zaštitnu marku 2008. godine zatražila i Mirovna grupa Oaza i dobila je nakon dugotrajnog postupka. Kako izgleda "Oazina" zaštitna marka vidi se na slici.

Pročitano 1097 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok