MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 15. 12. 2009.

Okrugli stol s poduzetnicom Violetom Perčić

Okrugli stol s poduzetnicom
Poduzetnica Violeta Perčić (desno)

U sklopu "Oazinog" projekta "Pomoć nezaposlenim ženama iznad 37 godina", koji financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva, tokom 2009. godine održavani su i okrugli stolovi na kojima su poznate baranjske poduzetnice "Oazinim" korisnicama govorile o tome kako su počele svoj posao, jesu li zadovoljne, imaju li problema zato što su žene, isplati li se to što rade…

Prvi okrugli stol (s poduzetnicom Nadom Gledić) održan je 31. III. 2009. godine, drugi 21. IV. (s poduzetnicom Danijelom Bošnjak), treći 25. V. (s poduzetnicom Dušankom Rakić), četvrti 26. V. 2009. (s poduzetnicom Marijom Petrov), peti 1. VI. (s poduzetnicom Maricom Tomšić), šesti 2. VI. (s poduzetnicom Nadeždom Damjanović) i sedmi 15. XII. (s poduzetnicom Violetom Perčić).

Gospođa Perčić iz Petlovca vlasnica je obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva (OPG-a), koje je registrirala prije pet godina s ciljem da se bavi sadnjom i uzgojem krizantema. Za to vrijeme uspjela je podići dva plastenika i kaže da bi se u dogledno vrijeme htjela proširiti.Osobno je zadovoljna postignutim, ali za uspjeh je - kako kaže - potreban rad i samo rad, odmora nema. A da ona samo radi i radi, dokazuje i to što se pored cvjećarstva bavi još i izradom malih suvenira u svojoj suvenirnici zvanoj Domaća radinost "Škrinjica sreće".

"Oazinim" aktivisticama zaista je drago što je ona s puno pozitivnih riječi govorila o poduzetništvu, uz stalno ponavljanje da poduzetnik mora raditi 24 sata na dan da bi uspio, a tko nije spreman na to, bolje da se ne upušta u poduzetničke vode. Oazine korisnice (njih 16) bile su jako zainteresirane za razgovor o poduzetništvu i imale su puno pitanja, na koje su dobile iscrpne odgovore.

Pročitano 998 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok